ΑΛΥΣΟΠΡΙΟΝΟ ΜΠΑΤΑΡΙΑΣ HUSQVARNA 120 i -12″ ΜΕ BLi 20 ΚΟΜΠΛΕ ΜΠΑΤΑΡΙΑ & ΦΟΡΤΙΣΤΗΣ ΣΕΤ

399,00

Διαθεσιμότητα: 2-4 ημέρες
Ποσότητα
Στις αναγραφόμενες τιμές συμπεριλαμβάνεται ΦΠΑ 24%
Η τιμή αγοράς e-shop μπορεί να διαφέρει από την τιμή αγοράς από το κατάστημα
Κωδικός προϊόντος: 967098202 Κατηγορία:
Εταιρία:HUSQVARNA

Περιγραφή

120i με μπαταρία και φορτιστή

Ελαφρύ και εύκολο στη χρήση αλυσοπρίονο μπαταρίας, ιδανικό για την κοπή μικρών δέντρων και το κλάδεμα ή την κοπή μικρών κλαδιών. Διαθέτει διαισθητικό πληκτρολόγιο για ασφαλή και εύκολη εκκίνηση, ενώ το φρένο με αλυσίδα αδρανείας εξασφαλίζει εύκολο χειρισμό. Κινητήρας χωρίς ψήκτρες με λειτουργία savE™ για αξιόπιστη απόδοση και μεγαλύτερο χρόνο λειτουργίας, χωρίς άμεσες εκπομπές, ενώ τα χαμηλά επίπεδα θορύβου σας επιτρέπουν να εργάζεστε σε κατοικημένες περιοχές χωρίς να ενοχλείτε τους γείτονες.

Λειτουργία savE™

Η λειτουργία SavE™ μεγιστοποιεί τον χρόνο λειτουργίας, μειώνει τα επίπεδα θορύβου και διατηρεί τη διάρκεια ζωής της μπαταρίας του προϊόντος μειώνοντας τις σ.α.λ. Ιδανικό για εργασίες που δεν απαιτούν πλήρη ισχύ. Απλά πατήστε το κουμπί για να ενεργοποιήσετε και να απενεργοποιήσετε τη λειτουργία savE™.

Κινητήρας χωρίς ψήκτρες

Μοτέρ χωρίς ψήκτρες για μεγαλύτερη απόδοση, μεγαλύτερη διάρκεια ζωής και λιγότερη συντήρηση σε σύγκριση με τα μοτέρ με ψήκτρες. Καθώς δεν υπάρχουν ψήκτρες, εξαλείφεται η τριβή, δεν χάνεται ενέργεια και το μοτέρ λειτουργεί με χαμηλότερη θερμοκρασία. Με τον τρόπο αυτόν, εξαλείφεται επίσης η ανάγκη συντήρησης ή αντικατάστασης φθαρμένων ψηκτρών και μπορείτε να επωφεληθείτε από τη βελτιωμένη απόδοση και την υψηλότερη ροπή.

Τέντωμα αλυσίδας χωρίς εργαλεία

Ρυθμίστε γρήγορα και εύκολα την αλυσίδα

Χαμηλός θόρυβος και κραδασμοί

Η χαμηλή στάθμη θορύβου συμβάλλει σε ένα ευχάριστο περιβάλλον εργασίας και περιορίζει στο ελάχιστο τις παρεμβολές στο περιβάλλον.

Συμπαγής και ελαφρύς σχεδιασμός

Συμπαγής και ελαφρύς σχεδιασμός για πιο άνετη χρήση

Ορατότητα αλυσίδας

Ο σχεδιασμός του προστατευτικού χεριού παρέχει καλύτερη ορατότητα στη μύτη της λάμας πριονιού και βελτιωμένο έλεγχο λειτουργίας.

Φρένο αλυσίδας ενεργοποιούμενο με αδράνεια

Σε περίπτωση κλωτσήματος, το αποτελεσματικό φρένο αλυσίδας που ενεργοποιείται με την αδράνεια σταματά αμέσως την αλυσίδα για τη μείωση της πιθανότητας τραυματισμών.

Premium Χειρισμός

Το πληκτρολόγιο διαθέτει διαισθητικό χειρισμό και μπορείτε εύκολα να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις με το πάτημα ενός κουμπιού.

Πτυσσόμενο καπάκι ντεπόζιτου

Η προσθήκη λαδιού αλυσίδας γίνεται πιο εύκολα από το καπάκι ντεπόζιτου, το οποίο είναι εύκολο στο κράτημα και το άνοιγμα, ακόμα και με γάντια. Εξαλείφει τον κίνδυνο απώλειας του καπακιού, καθώς αυτό είναι πάντα συνδεδεμένο στο αλυσοπρίονο.

Χαμηλές εκπομπές CO²

Επιλέγοντας αυτό το προϊόν, μπορείτε να αισθάνεστε σίγουροι ότι παράγει χαμηλότερες εκπομπές άνθρακα κατά την ενεργό χρήση σε σύγκριση με ένα παραδοσιακό προϊόν βενζίνης. Αυτό το προϊόν που λειτουργεί με μπαταρία δεν εκπέμπει CO² κατά τη χρήση, ενώ εξακολουθεί να παρέχει την ισχύ και την ποιότητα που περιμένετε από ένα προϊόν Husqvarna. Ωστόσο, είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι παράγονται εκπομπές CO² κατά τη διάρκεια άλλων σταδίων του κύκλου ζωής του προϊόντος, όπως η παραγωγή, η φόρτιση και η απόρριψη στο τέλος του κύκλου ζωής του.

Κινητήρας

Kit, 12″, 3/8″, EU
Κωδικός είδους: 967 09 82‑02
Ταχύτητα αλυσίδας στη μέγιστη ισχύ 11,5 m/s
Τάση μπαταρίας 36 V
Τύπος μπαταρίας Li-Ion

Εξοπλισμός

Συνιστώμενο μήκος λάμας, ελάχιστο-μέγιστο, cm/ίντσες Shortest 30 cm
Συνιστώμενο μήκος λάμας, ελάχιστο-μέγιστο, cm/ίντσες Longest 35 cm
Βήμα 3/8″ mini
Τύπος αλυσίδας H38
Μπαταρία BLi20, 36V / 4,0Ah
Μήκος λάμας 30 cm
Μήκος λάμας 12 in

Διαστάσεις

Βάρος (χωρίς μπαταρία και εξοπλισμό κοπής) 2,95 kg

Ήχος και θόρυβος

Πίεση θορύβου στα αυτιά του χειριστή 88 dB(A)
Εγγυημένο επίπεδο θορύβου, Lwa 101 dB(A)

Δονήσεις

Αντιστοιχία επιπέδου κραδασμών (ahv, eq) μπροστινή χειρολαβή 3,4 m/s²
Αντιστοιχία επιπέδου κραδασμών (ahv, eq) οπίσθια χειρολαβή 3,8 m/s²

Επιπλέον πληροφορίες

Βάρος 3 kg
ΜΗΚΟΣ ΛΑΜΑΣ ιντζες ” / cm

ΤΑΣΗ (V)

ΒΗΜΑ ΑΛΥΣΙΔΑΣ

Εταιρία

HUSQVARNA

Αξιολογήσεις

Δεν υπάρχει καμία αξιολόγηση ακόμη.

Κάνετε την πρώτη αξιολόγηση για το προϊόν: “ΑΛΥΣΟΠΡΙΟΝΟ ΜΠΑΤΑΡΙΑΣ HUSQVARNA 120 i -12″ ΜΕ BLi 20 ΚΟΜΠΛΕ ΜΠΑΤΑΡΙΑ & ΦΟΡΤΙΣΤΗΣ ΣΕΤ”