ΨΑΛΙΔΙ ΜΠΟΡΝΤΟΥΡΑΣ ΜΠΑΤΑΡΙΑΣ ΜΕ ΚΟΝΤΑΡΙ HUSQVARNA 520iHE3

705,00

Εξαντλήθηκε
Κωδικός προϊόντος: 967915813 Κατηγορία:
Εταιρία:HUSQVARNA

Περιγραφή

Το κονταροψάλιδο μπορντούρας Husqvarna 520iHE3 συνδυάζει την απόδοση βενζίνης με μηδενικές εκπομπές καυσαερίων και αθόρυβη λειτουργία. Με πρόσβαση σε ύψος έως και 3,5 μέτρα, υψηλή ταχύτητα κοπής και ανθεκτικότητα Husqvarna, προσφέρει παραγωγικότητα και αποτελέσματα επαγγελματικού επιπέδου. Ιδανικό για χρήση ακόμα και σε κατοικημένες περιοχές, ξενοδοχεία, νοσοκομεία και άλλα περιβάλλοντα ευαίσθητα στο θόρυβο. Η ρυθμιζόμενη πίσω χειρολαβή και το πληκτρολόγιο εύκολης κατανόησης και χειρισμού καθιστούν το 520iHE3 ιδανικό για οποιαδήποτε λειτουργία. Συμβατό με όλες τις μπαταρίες Husqvarna BLi και τους φορτιστές.
Λειτουργία εξοικονόμησης ενέργειας
Αδιάβροχο (IPX4)
Διαισθητικό πληκτρολόγιο

Λειτουργία εξοικονόμησης ενέργειας

Η λειτουργία SavE™ μεγιστοποιεί τον χρόνο λειτουργίας, μειώνει τα επίπεδα θορύβου και διατηρεί τη διάρκεια ζωής της μπαταρίας του προϊόντος μειώνοντας τις σ.α.λ. Ιδανικό για εργασίες που δεν απαιτούν πλήρη ισχύ. Απλά πατήστε το κουμπί για να ενεργοποιήσετε και να απενεργοποιήσετε τη λειτουργία savE™.

Αδιάβροχο (IPX4)

Αυτό το μηχάνημα μπαταρίας Husqvarna διαθέτει πιστοποίηση IPX4 για αντοχή στη βροχή. Αυτό το καθιστά ένα αξιόπιστο εργαλείο που μπορεί να χρησιμοποιηθεί όλο τον χρόνο σε όλες τις καιρικές συνθήκες.

Διαισθητικό πληκτρολόγιο

Το πληκτρολόγιο διαθέτει διαισθητικό χειρισμό και μπορείτε εύκολα να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις με το πάτημα ενός κουμπιού.

Μπαταρία μέσα στο σώμα του μηχανήματος Μοτέρ υψηλής απόδοσης χωρίς ψήκτρες Εργονομική χειρολαβή

Μπαταρία μέσα στο σώμα του μηχανήματος

Η μπαταρία τοποθετείται οριζόντια στο μηχάνημα, για να μειωθεί ο κίνδυνος εισχώρησης ρύπων, νερού, ροκανιδιών και σκόνης στον χώρο της μπαταρίας, γεγονός που μπορεί να προκαλέσει προβλήματα στο βύσμα. Επίσης, βελτιώνει την κατανομή βάρους και την ισορροπία του εργαλείου, καθιστώντας το πιο εύχρηστο και με αυξημένη δυνατότητα ελιγμών. Η σχεδίαση εντός του σώματος προσφέρει επίσης υψηλό βαθμό ευελιξίας, καθώς επιτρέπει τη χρήση μπαταριών διαφορετικού μεγέθους.

Μοτέρ υψηλής απόδοσης χωρίς ψήκτρες

Τα ειδικά σχεδιασμένα μοτέρ χωρίς ψήκτρες παρέχουν 25% μεγαλύτερη απόδοση από ένα τυπικό μοτέρ με ψήκτρες. Αυτό σημαίνει ότι τα μοτέρ παρέχουν υψηλή και σταθερή ροπή ακόμα και όταν κόβετε χόρτα και θάμνους μεγάλου μήκους, πάχους ή με υγρασία.

Εργονομική χειρολαβή

Εργονομικά σχεδιασμένη χειρολαβή για μεγαλύτερη άνεση και εύκολη πρόσβαση στα χειριστήρια.

Μεταλλικό περίβλημα
Ταχήτητα κοπής
Εύκολος έλεγχος

Μεταλλικό περίβλημα

Το στιβαρό αλλά πολύ λεπτό μεταλλικό περίβλημα είναι ένα από τα πολλά στιβαρά στοιχεία του προϊόντος. Έχει σχεδιαστεί για να προστατεύει τον κινητήρα και τα γρανάζια.

Ταχήτητα κοπής

Οι 4000 κοπές ανά λεπτό εξασφαλίζουν εξαιρετικά αποτελέσματα κοπής.

Εύκολος έλεγχος

Βολική λαβή με το ένα χέρι για ρύθμιση της γωνίας του πλαισίου κοπής.

Ρύθμιση γωνίας
Πρόσβαση σε μεγάλη απόσταση
Θέση μεταφοράς

Ρύθμιση γωνίας

Η ρύθμιση γωνίας επιτρέπει εργονομική θέση εργασίας κατά την κοπή τόσο υψηλών όσο και χαμηλών θάμνων/ φραχτών.

Πρόσβαση σε μεγάλη απόσταση

Εύκολη πρόσβαση σε απομακρυσμένα σημεία για αυξημένη παραγωγικότητα. Η λεπίδα κοπής μπορεί να τοποθετηθεί σε διάφορες γωνίες στον άξονα, ώστε να μπορείτε να κόψετε στην κορυφή ενώ στέκεστε στο έδαφος.

Θέση μεταφοράς

Η λεπίδα κοπής είναι εύκολα αναδιπλούμενη σε θέση μεταφοράς για πιο συμπαγές μέγεθος. Αυτό διευκολύνει τη μεταφορά και την αποθήκευση.

Οπίσθιος προφυλακτήρας πρόσκρουσης
Ελαφρύ και τέλεια ισορροπημένο
Αθόρυβη λειτουργία

Οπίσθιος προφυλακτήρας πρόσκρουσης

Ο οπίσθιος προφυλακτήρας πρόσκρουσης προστατεύει την ενσωματωμένη μπαταρία από τη φθορά και τις ζημιές.

Ελαφρύ και τέλεια ισορροπημένο

Ο λεπτός και εργονομικός σχεδιασμός το καθιστά ελαφρύ και καλά ισορροπημένο – επιτρέποντάς σας να εργάζεστε άνετα σε όλες τις περιστάσεις.

Αθόρυβη λειτουργία

Τα χαμηλά επίπεδα θορύβου δημιουργούν ευχάριστο περιβάλλον εργασίας και επιτρέπουν περισσότερες ώρες εργασίας, ακόμη και σε δημόσιους χώρους. Το επίπεδο θορύβου των μηχανημάτων μας με μπαταρία είναι έως και 13 dB(A) μικρότερο σε σχέση με ένα βενζινοκίνητο μηχάνημα. Μια μείωση 3 dB(A) θεωρείται συνήθως υποδιπλασιασμός της στάθμης θορύβου.

Χαμηλές εκπομπές CO²
Χαμηλό κόστος συντήρησης
Εξοπλισμός για αδιάκοπη λειτουργία

Χαμηλές εκπομπές CO²

Επιλέγοντας αυτό το προϊόν, μπορείτε να αισθάνεστε σίγουροι ότι παράγει χαμηλότερες εκπομπές άνθρακα κατά την ενεργό χρήση σε σύγκριση με ένα παραδοσιακό προϊόν βενζίνης. Αυτό το προϊόν που λειτουργεί με μπαταρία δεν εκπέμπει CO² κατά τη χρήση, ενώ εξακολουθεί να παρέχει την ισχύ και την ποιότητα που περιμένετε από ένα προϊόν Husqvarna. Ωστόσο, είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι παράγονται εκπομπές CO² κατά τη διάρκεια άλλων σταδίων του κύκλου ζωής του προϊόντος, όπως η παραγωγή, η φόρτιση και η απόρριψη στο τέλος του κύκλου ζωής του.

Χαμηλό κόστος συντήρησης

Η μη επαναπλήρωση καυσίμου, τα λιγότερα μέρη για συντήρηση και το ηλεκτρονικά ελεγχόμενο σύστημα κίνησης σημαίνουν λιγότερο χρόνο εκτός λειτουργίας και χαμηλό κόστος συντήρησης.

Εξοπλισμός για αδιάκοπη λειτουργία

Τα αξεσουάρ μπαταρίας μας σας επιτρέπουν να ολοκληρώσετε την εργασία σας γρήγορα και αποτελεσματικά.

Εξοπλισμός για αδιάκοπη λειτουργία

Ευέλικτο σύστημα μπαταρίας BLi-X

Το σύστημα μπαταριών BLi-X 36V υψηλής απόδοσης προσφέρει ένα ευρύ φάσμα επιλογών, από ελαφριές ενσωματωμένες μπαταρίες μέχρι μπαταρίες πλάτης. Οι μπαταρίες στο σύστημά μας 36V έχουν κατασκευαστεί για να χρησιμοποιούνται για μεγάλο χρονικό διάστημα, επαναφορτίζονται γρήγορα και ακόμη πιο γρήγορα αλλάζουν για συνεχή χρήση. Το σύστημα μπαταριών BLi-X μας επιτρέπει την ευέλικτη χρήση σε διαφορετικά εργαλεία Husqvarna. Θα βρείτε πάντα μια λύση μπαταρίας που ταιριάζει απόλυτα στην εργασία σας.

Χωρητικότητα

HEDGE TRIMMER 520iHE3 Extended. No battery/charger
Κωδικός είδους: 967 91 58‑13
Ταχύτητα κοπής 4.000 κοπή/λεπτό

Μπαταρία

Τύπος μπαταρίας Li-Ion
Τάση μπαταρίας 36 V

Κινητήρας

Τύπος κινητήρα BLDC (χωρίς ψήκτρες)

Εξοπλισμός

Μήκος λεπίδας 55 cm
Άνοιγμα δοντιών 32 mm
Μπαταρία
Φορτιστής μπαταρίας

Διαστάσεις

Διαστάσεις, ΜxΠxΥ Μήκος 227 cm
Μήκος σε θέση μεταφοράς – metric 150 cm
Βάρος χωρίς μπαταρία 4,2 kg

Ήχος και θόρυβος

Εγγυημένο επίπεδο θορύβου, Lwa 95 dB(A)
Πίεση θορύβου στα αυτιά του χειριστή 84 dB(A)

Δονήσεις

Αντιστοιχία επιπέδου κραδασμών (ahv, eq) οπίσθια χειρολαβή 1,7 m/s²
Αντιστοιχία επιπέδου κραδασμών (ahv, eq) μπροστινή χειρολαβή 2,6 m/s²

 

Επιπλέον πληροφορίες

Βάρος 4,15 kg
ΤΑΣΗ (V)

ΜΗΚΟΣ ΛΕΠΙΔΑΣ

Εταιρία

HUSQVARNA

Αξιολογήσεις

Δεν υπάρχουν ακόμα κριτικές

Κάνετε την πρώτη αξιολόγηση για το προϊόν: “ΨΑΛΙΔΙ ΜΠΟΡΝΤΟΥΡΑΣ ΜΠΑΤΑΡΙΑΣ ΜΕ ΚΟΝΤΑΡΙ HUSQVARNA 520iHE3”