ΡΟΜΠΟΤΙΚΟ ΧΛΟΟΚΟΠΤΙΚΟ AUTOMOWER 415X HUSQVARNA

2.799,00

Εξαντλήθηκε
Κωδικός προϊόντος: 970471711 Κατηγορία:
Εταιρία:HUSQVARNA

Περιγραφή

Automower® 415X

Husqvarna Automower® 415X: ένα αξιόπιστο και υψηλών επιδόσεων μοντέλο της σειράς X-line, κατάλληλο για μεσαίου μεγέθους χλοοτάπητες. Κουρεύει πολύπλοκους χλοοτάπητες έως 1500 m², με συστηματική διέλευσης από στενά περάσματα για τέλεια κομμένο γρασίδι σε όλα τα ενώ κινείται εύκολα σε εδάφη με κλίση 40%. Ξέγνοιαστη λειτουργία χάρη στην ηλεκτρική ρύθμιση ύψους κοπής, τη λειτουργία TargetHeight, την προστασία παγετού και τον χρονοδιακόπτη καιρού. Καθαρίζεται εύκολα και ξεπλένεται με λάστιχο.

Ως μέλος της premium σειράς X-line μας, διαθέτει Automower® Connect με παρακολούθηση κλοπής GPS και πλοήγηση με τη βοήθεια GPS για να έχετε τον έλεγχο όπου κι αν βρίσκεστε. Ακόμα διαθέτει σχεδιασμό X-line με προβολείς LED, μπροστινό προφυλακτήρα και ειδικά χρωματιστά καλύμματα τροχών . Επίσης εξοπλισμένο με FOTA (αυτόματες ενημερώσεις υλικολογισμικού μέσω του αέρα).

Πλοήγηση με τη βοήθεια GPS Χρονοδιακόπτης καιρού Συστηματική Περασματική Κοπή

Πλοήγηση με τη βοήθεια GPS

Η πλοήγηση με τη βοήθεια GPS εξασφαλίζει πλήρη κάλυψη του κήπου σας, χάρη στην ομοιόμορφη κατανομή της χλοοκοπής. Αυτό ξεκινά με τη δημιουργία ενός χάρτη του γρασιδιού από το σύστημα, ο οποίος συμπεριλαμβάνει τη θέση εγκατάστασης του καλωδίου οριοθέτησης και του καλωδίου οδήγησης. Στη συνέχεια, το Husqvarna Automower® θα προσαρμόσει το μοτίβο κοπής του με αντίστοιχο τρόπο, ώστε να εξασφαλίσει ένα εξαιρετικό αποτέλεσμα κοπής.

Χρονοδιακόπτης καιρού

Ρυθμίζει αυτόματα το χρόνο λειτουργίας του ανάλογα με το ρυθμό ανάπτυξης του γρασιδιού σας, πράγμα που σημαίνει οτι θα λειτουργήσει περισσότερο τις περιόδους μεγάλης ανάπτυξης.Σε ηλιόλουστο ή ξηρό καιρό, ή στο τέλος της σεζόν, το χλοοκοπτικό θα εργάζεται λιγότερο, επιφέροντας λιγόετρες φθορές στο ίδιο και στο γρασίδι.

Αυτόματη ρύθμιση περάσματος

Το ωθούμενο χλοοκοπτικό μπορεί να ρυθμιστεί ώστε να αλλάζει αυτόματα το μοτίβο χλοοκοπής από την τυχαία λειτουργία στη συστηματική λειτουργία στα στενά περάσματα. Αυτό μειώνει τον αριθμό των στροφών και των εξογκωμάτων που προκύπτουν συνήθως σε στενά περάσματα, ελαχιστοποιώντας έτσι τον κίνδυνο ιχνών των τροχών και φθοράς στο γρασίδι.

Automower® Zone Control

Ο Έλεγχος ζωνών Automower® σάς επιτρέπει να δημιουργείτε εύκολα περιοχές εργασίας με διαφορετικές ρυθμίσεις και προσωρινές ζώνες απαγόρευσης εισόδου. Αυτό σας παρέχει μεγαλύτερο έλεγχο του γρασιδιού, ώστε να μπορείτε να ρυθμίζετε διαφορετικά χρονοδιαγράμματα και ύψη κοπής σε κάθε περιοχή ή να αποτρέπετε τη χλοοκοπή του ρομποτικού χλοοκοπτικού σε επιλεγμένες περιοχές.

Εφαρμοφή Automower® Connect

Απολαύστε την άνεση του τηλεχειριστηρίου από το smartphone σας με την εφαρμογή Automower® Connect της Husqvarna. Μεταξύ άλλων, μπορείτε να διαχειρίζεστε και να παρακολουθείτε το ρομποτικό χλοοκοπτικό Husqvarna που διαθέτετε, να αλλάζετε ρυθμίσεις και να έχετε εύκολη πρόσβαση σε πληροφορίες και συμβουλές που επιτρέπουν την ξέγνοιαστη συντήρηση του γρασιδιού σας. Με δυνατότητα σύνδεσης σε δίκτυο κινητής τηλεφωνίας, Wi-Fi και Bluetooth, ανάλογα με το μοντέλο.

Τεχνολογία Husqvarna AIM (Automower® Intelligent Mapping) Ενσωμάτωση Smart Home Έξυπνες συνδέσεις με IFTTT

Husqvarna AIM Technology (Automower® Intelligent Mapping)

Η τεχνολογία AIM της Husqvarna χρησιμοποιεί ενσωματωμένο GPS και αισθητήρες στο ρομποτικό χλοοκοπτικό σας για να δημιουργήσει έναν εικονικό χάρτη του χλοοτάπητα καθώς και να ενεργοποιήσει μια σειρά από έξυπνες λειτουργίες Automower®. Ο εικονικός χάρτης είναι ορατός στην εφαρμογή Automower® Connect καθώς και τα καλώδια οριοθέτησης και οδήγησης. Με την τεχνολογία AIM μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την εφαρμογή για να δημιουργήσετε χώρους εργασίας με διαφορετικά ύψη και χρονοδιαγράμματα κοπής ή ζώνες παραμονής για εξατομικευμένο έλεγχο ζώνης. Το Automower® μπορεί επίσης να παρακολουθηθεί σε πραγματικό χρόνο μέσω του Automower® Connect.

Ενσωμάτωση στο έξυπνο σπίτι

Συμβατότητα με το Amazon Alexa, το Google Home και το IFTTT για άνετο φωνητικό έλεγχο και ενημερώσεις κατάστασης. Αυτό ισχύει για όλα τα μοντέλα Husqvarna Automower® με συνδεσιμότητα δικτύου κινητής τηλεφωνίας ή Wi-Fi, επιτρέποντάς σας να εκτελείτε φωνητικές εντολές, όπως έναρξη, διακοπή λειτουργίας και στάθμευση, να λαμβάνετε ενημερώσεις κατάστασης από το χλοοκοπτικό σας μέσω της φωνητικής υποβοήθησης, να το χρησιμοποιείτε σε συνήθεις διαδικασίες IFTTT και πολλά άλλα. Με το Automower® Connect μπορείτε επίσης να ενσωματώσετε το ρομποτικό χλοοκοπτικό σας στο Gardena Smart System που διαθέτετε και να επιτρέψετε τον συνδυασμό χλοοκοπής και ποτίσματος.

Έξυπνες συνδέσεις με IFTTT

Χρησιμοποιήστε τις Έξυπνες συνδέσεις στην εφαρμογή Automower® Connect ή δημιουργήστε τις δικές σας ευέλικτες ρουτίνες με το IFTTT για την περαιτέρω ενσωμάτωση του Automower® στο smart home σας. Ίσως θέλετε το χλοοκοπτικό σας να σταθμεύει όταν τα παιδιά σας επιστρέφουν σπίτι από το σχολείο ή όταν η πρόγνωση του καιρού αναφέρει καταρρακτώδη βροχή; Ή μήπως θέλετε να το συγχρονίσετε τέλεια με τον καιρό; Το IFTTT (“If This, Then That”) είναι δωρεάν και εύκολο στη χρήση.

GPS προστασία κλοπής Δευτερεύουσα περιοχή Automower® X-Line

Προστασία κλοπής GPS

Διαθέτει λειτουργία εντοπισμού GPS για την παρακολούθηση της τρέχουσας θέσης του χλοοκοπτικού και την ελαχιστοποίηση του κινδύνου κλοπής. Οι ειδοποιήσεις θα αποστέλλονται στη συσκευή σας μέσω της εφαρμογής Automower Connect® και θα σας ενημερώνουν για την τοποθεσία του χλοοκοπτικού σας ανά πάσα στιγμή.

Δευτερεύουσα περιοχή

Ρυθμίστε μια δευτερεύουσα περιοχή εάν το γρασίδι σας έχει δύο περιοχές οι οποίες δεν συνδέονται με πέρασμα για το χλοοκοπτικό σας. Για να δημιουργήσετε μια δευτερεύουσα περιοχή, πρέπει να ρυθμίσετε το καλώδιο οριοθέτησης για να δημιουργήσετε μια νησίδα γύρω από αυτήν την περιοχή. Μετά την εγκατάσταση, μετακινήστε χειροκίνητα το χλοοκοπτικό μεταξύ αυτών των δύο περιοχών και το χλοοκοπτικό θα εκτελέσει χλοοκοπή για ένα επιλεγμένο χρονικό διάστημα ή μέχρι να αδειάσει η μπαταρία.

Automower® X-Line

Η Husqvarna Automower® X-Line είναι η πιο πλήρως εξοπλισμένη σειρά μας, σχεδιασμένη για όσους θέλουν ένα κορυφαίο ρομποτικό χλοοκοπτικό. Εξοπλισμένο με το πακέτο χαρακτηριστικών X-Line, συμπεριλαμβανομένων των Automower® Connect με παρακολούθηση κλοπής GPS, πλοήγησης με υποστήριξη GPS, προβολείς LED, μπροστινό ελαστικό προφυλακτήρα και σχεδίαση X-Line.

Εύκολος καθαρισμός Προστατευτικό παγετού Λειτουργία επαναφοράς

Εύκολος καθαρισμός

Μπορείτε να πλένετε το εξωτερικό και το κάτω μέρος του ρομποτικού χλοοκοπτικού με ένα λάστιχο κήπου. Αποσπώμενο επάνω κάλυμμα και σώμα για εύκολο καθαρισμό και προσβασιμότητα παντού.

Προστασία από τον παγετό

Το ρομποτικό χλοοκοπτικό διακόπτει αυτόματα το πρόγραμμα κοπής σε παγωμένες συνθήκες, βοηθώντας στην προστασία του γκαζόν.

Rewilding Mode

Η λειτουργία Αναδόμησης της άγριας φύσης έχει σχεδιαστεί για να φέρει και πάλι τη φύση στον κήπο σας. Όταν ενεργοποιηθεί, εκχωρεί αυτόματα το 10% του γρασιδιού σας σε μια ζώνη αναδόμησης της άγριας φύσης. Το Automower® θα αφήσει αυτήν την περιοχή ανέπαφη για όσο διάστημα θέλετε και μπορείτε να αλλάξετε την κλίμακα, να αλλάξετε το σχήμα, να μετακινήσετε ή να αφαιρέσετε τη ζώνη αναδόμησης της άγριας φύσης ανά πάσα στιγμή. Αυτή η λειτουργία είναι διαθέσιμη στα παρακάτω μοντέλα: 405X, 415X, 430X NERA, 435X AWD και 450X NERA. Οι χρήστες θα ειδοποιούνται σχετικά με την ενημέρωση μέσω της εφαρμογής Automower® Connect. Τα 430X NERA και 450X NERA χρειάζονται εγκατάσταση καλωδίου οριοθέτησης για τη χρήση της λειτουργίας Αναδόμησης της άγριας φύσης.

Ηλεκτρική ρύθμιση ύψους κοπής TargetHeight για βελτιωμένη ποιότητα γκαζόν FOTA - Firmware-Over-The-Air

Ηλεκτρική ρύθμιση ύψους κοπής

Η ηλεκτρική ρύθμιση του ύψους κοπής διευκολύνει τη ρύθμιση του επιθυμητού ύψους μέσω της εφαρμογής Automower® Connect της Husqvarna. Η ρύθμιση μπορεί επίσης να γίνει από το κύριο μενού του χλοοκοπτικού.

TargetHeight για βελτιωμένη ποιότητα γκαζόν

Για βελτιωμένη ποιότητα γκαζόν, το TargetHeight μειώνει αυτόματα το ύψος κοπής από MAX σε καθορισμένο ύψος σε διάστημα 10 ημερών.

FOTA – Firmware-Over-The-Air

Εύκολη και αυτόνομη εκτέλεση ενημερώσεων λογισμικού, μέσω της εφαρμογής Automower® Connect, για την ενεργοποίηση νέων λειτουργιών και ενημερώσεων.

GeoFence Αυτόματος χειρισμός διέλευσης Έλεγχος ισορροπίας

GeoFence

Εάν το χλοοκοπτικό μετακινηθεί εκτός της προκαθορισμένης περιοχής, θα ειδοποιηθείτε στην εφαρμογή. Αυτό ελαχιστοποιεί τον κίνδυνο κλοπής. Απλά χρησιμοποιήστε την εφαρμογή Automower® Connect για να καθορίσετε την περιοχή GeoFence του χλοοκοπτικού σας και έτσι θα γνωρίζετε πάντα την τοποθεσία του.

Αυτόματη ρύθμιση περάσματος

Το ρομποτικό χλοοκοπτικό αισθάνεται αυτόματα τα στενά περάσματα και βρίσκει το δρόμο του πάντα. Θα διαφοροποιήσει το δρομολόγιό του για να αποφύγει δυσάρεστα μονοπάτια.

Έλεγχος ισορροπίας

Ανιχνεύει και ειδοποιεί αυτόματα εάν προκύψει ανισορροπία στο σύστημα κοπής, ώστε να διασφαλιστεί η απρόσκοπτη και αθόρυβη λειτουργία του. Η ανισορροπία μπορεί να προκληθεί από δίσκους που λείπουν, έχουν τοποθετηθεί δύο φορές ή έχουν υποστεί ζημιά.

Κοπή σε σπιράλ

Οι λειτουργίες σημειακής και σπειροειδούς κοπής μπορούν να ενεργοποιηθούν για αποτελεσματική χλοοκοπή σε περιοχές με ψηλό χορτάρι. Όταν είναι ενεργοποιημένη η λειτουργία σπειροειδούς κοπής, οι αισθητήρες δίσκου κοπής ανιχνεύουν πότε το χλοοκοπτικό εισέρχεται σε μια περιοχή με ψηλότερο γρασίδι και αλλάζουν αυτόματα σε συστηματικό σπειροειδές μοτίβο. Η σημειακή κοπή είναι μια λειτουργία για τη γρήγορη χλοοκοπή σε μια μικρή περιοχή ψηλότερου χορταριού. Αυτό είναι ιδιαίτερα χρήσιμο σε περιοχές όπως κάτω από έπιπλα κήπου, μόλις τα έπιπλα αφαιρεθούν. Τοποθετήστε το χλοοκοπτικό στην επιθυμητή περιοχή και επιλέξτε τη λειτουργία σημειακής κοπής. Το χλοοκοπτικό θα εκτελέσει σπειροειδή χλοοκοπή σε μικρή ακτίνα και, μετά την ολοκλήρωση της εργασίας, θα επιστρέψει στην αυτόματη λειτουργία.

Επιτόπια κοπή

Ειδική λειτουργία για γρήγορο κόψιμο περιοχής ψηλού γρασιδιού. Αυτο ειναι εξαιρετικά χρήσιμο για περιοχές κάτω απο έπιπλα κήπου αφου αφαιρεθεί το έπιπλο. Τοποθετείτε το χλοοκοπτικό στην επιθυμητή περιοχή και πατάτε το επιτόπιο κούρεμα. Το χλοοκοπτικό θα κουρέψει σε σπιράλ κίνηση και όταν τελειώσει θα συνεχίσει σε αυτόματη λειτουγία.

Απομακρυσμένα σημεία εκκίνησης x5 Χαμηλές εκπομπές άνθρακα

Απομακρυσμένα σημεία εκκίνησης x3

Ομοιόμορφο αποτέλεσμα κοπής σε όλο το γρασίδι χάρη στη δυνατότητα έναρξης της χλοοκοπής σε τρία διαφορετικά απομακρυσμένα σημεία κατά μήκος του κατοχυρωμένου με ευρεσιτεχνία καλωδίου οδήγησης, από τη βάση φόρτισης. Όσο μεγαλύτερη είναι η περιοχή του γρασιδιού, τόσο καλύτερα και πιο σημαντικά είναι τα διαφορετικά σημεία έναρξης.

Χαμηλές εκπομπές CO²

Επιλέγοντας αυτό το προϊόν, μπορείτε να αισθάνεστε σίγουροι ότι παράγει χαμηλότερες εκπομπές άνθρακα κατά την ενεργό χρήση σε σύγκριση με ένα παραδοσιακό προϊόν βενζίνης. Αυτό το προϊόν που λειτουργεί με μπαταρία δεν εκπέμπει CO² κατά τη χρήση, ενώ εξακολουθεί να παρέχει την ισχύ και την ποιότητα που περιμένετε από ένα προϊόν Husqvarna. Ωστόσο, είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι παράγονται εκπομπές CO² κατά τη διάρκεια άλλων σταδίων του κύκλου ζωής του προϊόντος, όπως η παραγωγή, η φόρτιση και η απόρριψη στο τέλος του κύκλου ζωής του.

Χωρητικότητα

Κωδικός είδους: 970 47 17‑11
Επιφάνεια εργασίας 1.500 m²
Είδος οριοθέτησης Καλώδιο
Μέγιστη απόδοση κλίσης στο καλώδιο οριοθέτησης 15 %
Μέγιστη κλίση εδάφους στην περιοχή εργασίας 40 %
Μέγιστος χρόνος λειτουργίας 24 h
Σύστημα αναζήτησης Τριπλή αναζήτηση
Καλώδιο οδήγησης 1
Σύστημα φόρτισης Αυτόματο

Συνολικές διαστάσεις

Βάρος 9,7 kg
Διαστάσεις, ΜxΠxΥ Μήκος 61 cm
Διαστάσεις, ΜxΠxΥ Πλάτος 45 cm
Διαστάσεις, ΜxΠxΥ Ύψος 24 cm

Στοιχεία προϊόντος

Κωδικός χρώματος Γκρίζο
Αντιληπτό επίπεδο ήχου 62 dB(A)
Ευρετήριο προστασίας (IP Code) IPX5
Τύπος μπαταρίας Li-Ion
Χωρητικότητα μπαταρίας 2 Ah
Ισχύς φόρτισης 1,3 A
Μέγιστος χρόνος αυτόνομης λειτουργίας 50 min
Χρόνος φόρτισης 60 min
Μέση κατανάλωση ενέργειας ανά μήνα σε μέγιστη χρήση 10 kWh

Σύστημα κοπής

Σύστημα κοπής 3 αρθρωτές λεπίδες τύπου ξυραφιού
Ύψος κοπής, μέγιστο 50 mm
Ύψος κοπής, ελάχιστο 20 mm
Πλάτος κοπής 22 cm
Ρύθμιση ύψους κοπής Ηλεκτρική
Προστατευτική ποδιά Ναι
Κοπή διπλής κατεύθυνσης Ναι

Χειριστήριο

Πληκτρολόγιο Keypad and display/App
Πάνελ πληροφοριών MonoChrome Graphical Display 2,8”
Ασύρματη Σύνδεση Bluetooth®, Κινητό
Χειρισμός μέσω εφαρμογής Automower® Connect
Συνεργασία με Smart Home Ναι
Ενημέρωση Firmware FOTA

Ασφάλεια

Ανίχνευση με τη βοήθεια GPS Ναι
GeoFence Ναι
Κωδικός PIN Ναι
Συναγερμός Yes
Αισθητήρας ανύψωσης Ναι
Αισθητήρας κλίσης Ναι
Ανίχνευση αντικειμένων Όχι

Επιπλέον πληροφορίες

Βάρος 9 kg
ΠΛΑΤΟΣ ΚΟΠΗΣ mm

Εταιρία

HUSQVARNA

Αξιολογήσεις

Δεν υπάρχουν ακόμα κριτικές

Κάνετε την πρώτη αξιολόγηση για το προϊόν: “ΡΟΜΠΟΤΙΚΟ ΧΛΟΟΚΟΠΤΙΚΟ AUTOMOWER 415X HUSQVARNA”